Stålvarefabrikken Skandinavien har eksisteret siden 1873.
Nogle års erfaring giver en god håndværksmæssig ballast som vi har suppleret med moderne maskiner og 3D tegneprogrammer.
Kombinationen af erfaring og teknologi sikrer at kunderne modtager et håndværksmæssigt korrekt udført produkt som er fremstillet under økonomisk optimale forhold.

Vi udfører gerne meget forskellige opgaver og sætter en ære i at løse dem til kundernes fulde tilfredshed.

Herunder er nævnt opgaver som viser håndværksmæssige kvalifikationer samt erfaring i at arbejde under vanskelige forhold:

Berigelsessøjler til elefanter i Zoo København.

Berigelsessøjler til elefanter i Zoo København. Vi har fremstillet forskalling til betonsøjler samt udført stålkonstruktion til fastholdelse af sejl og indbygget kraner til ophejsning af hø. Vi har fremstillet 3D tegninger af konstruktion.

Montage af føringsrør for installationer til ny aktivitet i Tivoli København.

Københavns Hovedbanegård Tietgensgadebroen.

Vi har demonteret og efterfølgende genmonteret eksisterende trapper samt udført nødvendige stålreparationer. Københavns Hovedgård er et svært sted at arbejde pga. sikkerhedsforanstaltninger ved strøm og spor samt fordi der altid er mange mennesker. Arbejdet blev udført indenfor aftalt tid.

Stander udført i Cortenstål.

Stander er et eksempel på pladeudfoldning med efterfølgende laserskæring, valsning og sammensvejsning.

Designstander i varmforzinket- og rustfrit stål.

Designstander er fremstillet af Stålvarefabrikken Skandinavien og er et eksempel på samarbejde mellem bygherre, designer og Stålvarefabrikken Skandinavien.
Vi har været ansvarlige for håndværksmæssig udførelse samt overfladebehandling.

Ønsker du tilbud

Vi har et stort netværk af samarbejdspartnere som vi gerne henviser til.